banner
Hem > Produkter > Defa Billarm

Defa Billarm

MISSA INTE PÅGÅENDE KAMPANJ

KLICKA HÄR

 


 

DEFA är ett norskt familjeföretag och är baserat i Norge. DEFA grundades 1946 av Didrik Eidsvig och är idag fortfarande ägt av grundarens familj. DEFA är en förkortning av Didrik Eidsvig FAbrikker.

 

Intresserad? klicka på bilden nedan för frågor.

banner

Startspärr skyddar inte mot inbrott

Många tror att de har ett fullgott skydd med en startspärr – det stämmer inte! En startspärr skyddar endast mot stöld av hela bilen och inte mot inbrott. För att skydda sig mot inbrott måste man därför ha ett inbrottslarm.

DEFA har lanserat ett nytt billarm som är mindre, smartare och billigare än de flesta konkurrenterna.

Under förra året drabbades cirka 75 000 svenska bilägare av inbrott i bilen.
– Statistiken visar att merparten av dessa bilar saknade billarm godkänt av Stöldskyddsföreningen, SSF. Dessutom har mönstret i vad som stjäls ur bilen förändrats. Numera, när folk blivit bättre på att plocka ur värdesaker ur bilen, så stjäls istället sådant som airbags och strålkastare vilket bara ett billarm kan skydda mot.

DEFA:s nya billarm - DVS90 - är ett kortslutningsskyddat larm utan mekaniska reläer vilket ger både längre livslängd och bättre kvalitet.
– Larmet kan utföra funktioner i bilen som man normalt endast ser på exklusivare bilar som till exempel,
”follow me home” ljus. Baspaketet skyddar såväl dörrar som huv och backlucka, det har även glaskrossensor.

Det modulbaserade larmet kan anpassas helt efter bilägarens önskemål genom olika tillbehör. Bland annat finns en nivåsensor som är känslig för vinkel och acceleration. Det gör att larmet skyddar vid stöld av däck och fälg samt även ifall fordonet skulle vara på väg att bogseras bort. Som tillbehör finns även en rörelsesensor som övervakar rörelser i kupé och lastutrymme.
– DEFA:s sensorer anses redan tidigare som de bästa på marknaden och i samband med framtagningen av det nya larmet har DEFA vidareutvecklat sensorerna ytterligare samtidigt som man sänkt priset så att de numera även är bland de billigaste på marknaden.

Till larmet går också att ansluta sök- och spårsystemet DEFA Tracking. På så sätt blir det möjligt att få larm till mobiltelefonen om bilen flyttas utan att man själv vet om det. Larmet är provat och godkänt av SSF och certifierat av Svensk brand och säkerhetscertifiering, SBSC. Certifieringen innebär att samtliga försäkringsbolag i Sverige godkänner larmet, och många bolag lämnar då också försäkringsfördelar.

Produktblad

PhilipsSWFHellaVDO DaytonThuleDräger
Om Företaget | Kontakta oss
©2016 Nordic Auto EL ABValiderad CSS 3 Validerad XHTML 1.0 Transitional